Hedersomnämnade på jobbets steg-tävling

Publicerat: 18 juni, 2011 i itrimresan, Tips
Etiketter:,

Jodå, riktigt kul var det i måndags kväll när jag på After Stepen fick ett hedersomnämnade.

Just detta kommer att kunna användas i min egen peppning framöver, att se hur stor förändring man gjort, vad man faktiskt har åstadkommit så här långt. Vara stolt över det som jag gjort, men inte helt nöjd förrän jag är i mål. Nu blir det små steg framåt (neråt) tills jag är i mål och det kan vara svårt att fokusera när resultatet är litet och man ibland står still. Tydliga mål och nåbara delmål är det som gäller! Jag fick även en smultronplanta:

Nu är det sista ordinarie gruppträffen på tisdag innan sommaren, men Itrim tar inte ledigt för det utan har öppna gruppträffar under hela sommaren också där alla kan gå som är inskrivna på viktminsknings- eller stabiliseringsprogram och då blir det mer allmäna träffar som fokuserar på att det faktiskt är sommar och saker inte följer samma vardagsmönster hela tiden. 3 träffar i juli har jag anmält mig till.

Idag var jag nere och tränade, körde 3,5 varv så det blev lite gjort. Passade på att köpa en hel drös med färdiga shakes också då de har erbjudande på dem nu och jag hade i stort sett helt slut på nästan allt. Blir enkelt och gott att ta till lunch eller mellis.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s